'Hamza-mon-bb' weer actief en belooft nog meer 'onthullingen'

buitenland
0
10 feb '20
De anonieme gebruiker beloofde meer geheimen en schandalen te onthullen over mensen die zouden hebben geprobeerd de 'klokkenluider' "monddood" te maken

Het omstreden Snapchat-profiel is het middelpunt van een lopend politieonderzoek naar grootschalige chantagezaken in Marokko en was de afgelopen maanden minder actief. 

Het 'Hamza-mon-bb'-profiel is sinds 2016 actief op Snapchat en later ook op Instagram. In een nieuw bericht op het Snapchat-account kondigde de anonieme gebruiker de comeback aan en beloofde meer geheimen te onthullen.

De gebruiker schreef dat tegenstanders er alles aan zouden doen om hem/haar het zwijgen op te leggen en beweert zelf een 'nobel persoon' te zijn. Verder zegt de gebruiker dat het account op Snapchat het enige echte profiel is en waarschuwt daarmee voor valse 'copycats' op Instagram. 

De gebruiker deelde ook enkele berichten van fans die de terugkomst verwelkomden. "Welkom terug. Mijn Snapchat was leeg. Nooit meer verdwijnen", vertelde een WhatsApp-gebruiker aan de beheerder van het Snapchat-profiel.

'Hamza mon bb' De politie had meer dan 70 klachten ontvangen naar aanleiding van berichten van 'Hamza mon bb', onder meer van de Marokkaanse zangeres Saida Charaf. 

Onlangs werd een politieagent veroordeeld tot een gevangenisstraf van 10 maanden voor het lekken van informatie aan vlogster Aicha Ayach, die zelf in Dubai werd gearresteerd. Ayach werd door de Marokkaanse autoriteiten gezocht voor haar vermeende betrokkenheid bij de chantagezaak. Slachtoffers van de Hamza-mon-bb-affaire beschuldigen de vlogster van directe betrokkenheid bij de zaak.

Ook zangeres Dounia Batma, haar zus Ibtissam Batma en de echtgenoot van Dounia, Mohammed Turc, werden door de politie verhoord.

© MAROKKO.NL 2020
hamza mon bb
chantage
snapchat
instagram
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi