FlixBus voegt Marokko toe aan bestemmingenlijst

marokko
1
13 feb '20
Busbedrijf FlixBus breidt verder uit en voegt Marokko toe aan bestemmingenlijst. Er kunnen binnenkort ritten worden geboekt van diverse Franse steden naar negen bestemmingen in Marokko.

Het FlixBus-platform biedt nu de eerste rechtstreekse verbindingen tussen Frankrijk en Marokko, via Tanger, die op 18 februari 2020 van start gaan. De verbindingen worden geëxploiteerd en verzorgd door lokale partner CTM.

FlixBus biedt rechtstreekse verbindingen tussen 27 Franse en 9 Marokkaanse steden; Tanger, Kenitra, Rabat, Casablanca, Marrakech, Sidi Kassem, Meknes, Fez en Taza. Het aanbod en de frequentie van de verbindingen zullen in het hoofdseizoen worden verhoogd.

De langeafstandsvervoerder, die eerder rivaal Eurolines overnam, wil daarnaast op binnenlandse trajecten in het Verenigd Koninkrijk en Portugal gaan rijden. Door de uitbreidingen timmert FlixBus op vier continenten aan de weg, benadrukt het bedrijf zelf. In 2018 werd een gang naar de Verenigde Staten gemaakt en vorig jaar ging het bedrijf naar Turkije. FlixBus is al bezig met het zoeken naar nieuwe markten in Zuid-Amerika en Azië, maar hierover kan nog niets concreets worden gemeld.

© Marokko.nl/ANP 2020
marokko
flixbus
benelux
verenigd koninkrijk
autobus
azië
turkije
zuid-amerika
eurolines
portugal
frankrijk
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi