FlixBus voegt Marokko toe aan bestemmingenlijst

algemeen
1
13 feb 15:08
Busbedrijf FlixBus breidt verder uit en voegt Marokko toe aan bestemmingenlijst. Er kunnen binnenkort ritten worden geboekt van diverse Franse steden naar negen bestemmingen in Marokko.
Het FlixBus-platform biedt nu de eerste rechtstreekse verbindingen tussen Frankrijk en Marokko, via Tanger, die op 18 februari 2020 van start gaan. De verbindingen worden geëxploiteerd en verzorgd door lokale partner CTM.

FlixBus biedt rechtstreekse verbindingen tussen 27 Franse en 9 Marokkaanse steden; Tanger, Kenitra, Rabat, Casablanca, Marrakech, Sidi Kassem, Meknes, Fez en Taza. Het aanbod en de frequentie van de verbindingen zullen in het hoofdseizoen worden verhoogd.

De langeafstandsvervoerder, die eerder rivaal Eurolines overnam, wil daarnaast op binnenlandse trajecten in het Verenigd Koninkrijk en Portugal gaan rijden. Door de uitbreidingen timmert FlixBus op vier continenten aan de weg, benadrukt het bedrijf zelf. In 2018 werd een gang naar de Verenigde Staten gemaakt en vorig jaar ging het bedrijf naar Turkije. FlixBus is al bezig met het zoeken naar nieuwe markten in Zuid-Amerika en Azië, maar hierover kan nog niets concreets worden gemeld.
© Marokko.nl/ANP 2020
marokko
flixbus
benelux
verenigd koninkrijk
autobus
azië
turkije
zuid-amerika
eurolines
portugal
frankrijk
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
duitsland
coronavirus
hanau
frankfurt
china
terrorisme
tobias rathjen
italië
afghanistan
shishalounge
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
golaso
verenigde staten
politie
eredivisie
iran
turkije
syrië
caf
hakim ziyech
palestina
mohammed vi