Franse vierdedivisionist bevestigt binnenhalen A-international Barrada

sport
1
14 feb '20
Op amateurniveau mag de man die ten tijde van zijn dienstverband bij Getafe CF de belangstelling trok van Real Madrid, zijn kunstje gaan vertonen.

In navolging op de eerdere meldingen van onder andere het doorgaans goed ingevoerde Le Parisien, was donderdagochtend het moment daar dat US Lusitanos Saint-Maur én Abdelaziz Barrada hand in hand gingen. Zijn nieuwe werkgever moet het voorlopig stellen met een plekje in de vierde afdeling van de Franse voetbalpiramide, de Championnat National 2. Na zich eind januari afzijdig te hebben gemaakt van zijn voormalige werkgever, het Qatarese Al Shahania SC, waande de inmiddels 30-jarige aanvallende middenvelder zich in een transfervrije status. 

'Heb veel aanbiedingen ghead, de meesten afkomstig uit het buitenland'
Via de officiële van de club gaat de speler in kwestie kort in over het hoe en waarom van juist deze overstap: ,,Ik ga meedelen in een lang project. Heb overigens heel veel aanbiedingen gehad, de meesten afkomstig uit het buitenland. Alleen kon ik me na wat gesprekken én trainingen het meest vinden in de doelstelling die ook de clubvoorzitter voor ogen heeft, de promotie naar het derde niveau, de National.''

Overall-statistieken Abdelaziz Barrada (seizoen 2019/2020):
- Qatar Stars League: 2 optredens, zonder productiviteit

Photocredit: (@USLUSITANOS) Twitter

© Redactie 2020
atlasleeuwen
abdelaziz barrada
us lusitanos saint maur
championnat national 2
transfer talks
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi