Uitgangspositie #TeamMarokko blijft ongewijzigd op FIFA Ranking

marokko
4
20 feb 14:01
Weinig spannends was er aan te maken op de onlangs verschenen update van de wereldranglijst van de FIFA.

Geheel in lijn der verwachting mogen de 'Leeuwen van de Atlas' zich voorlopig schikken op plek 43 mondiaal, dezelfde Ranking die men tegen het einde van afgelopen kalenderjaar toebedeeld kreeg. Daar waar de hoofdmacht van de Marokkaanse voetbalbond FRMF in november de laatste interlands afwerkte (red. kwalificatiereeks Afrika Cup 2021, Mauritanië-thuis én Burundi-uit) bleef de uitgangspositie sindsdien onveranderd. Zo ook op het Afrikaanse continent waar men nog steeds Algerije, Nigeria, Tunesië én lijstaanvoerder Senegal voor zich moet dulden. De eerstvolgende keer dat we #TeamMarokko weer in actie gaan zien staat gepland voor komende kalendermaand, dan wordt er een vervolg gebreid aan die eerder in gang gezette kwalificatiereeks voor de Afrika Cup van 2021. 

Stade Mohammed V gaat #TeamMarokko - Centraal-Afrika huisvesten
Waar men voor de laatste keer het Stade Moulay Abdellah van Rabat als plaats van handeling had, koos de Marokkaanse bond voor het aankomende treffen met Centraal-Afrika tóch weer voor het Stade Mohammed V. De gedeelde thuishaven van Raja Casablanca én Wydad Casablanca wordt 27 maart in gebruik genomen, de aftrap is om 20:00 (Nederlandse én Marokkaanse tijd). 

Wedstrijdgegevens #TeamMarokko - Centraal-Afrika (kwalificatiereeks Afrika Cup 2021): datum: 27/03/2019 tijd: 20:00 (Nederlandse én Marokkaanse tijd) stadion: Stade Mohammed V, te Casablanca zender(s): enkel beIN Sports, Al Aoula en Arryadia zenden ALLEEN in Marokko uit

Photocredit: FRMF.ma

© Redactie 2020
atlasleeuwen
team marokko
frmf
fifa
caf
afrika cup 2021
vahid halilhodžić
fifa ranking
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi