Marokkaans A-international Mendyl wordt vader

marokko
16
23 feb 16:17
Volledig in de lijn van diens collega-internationals Amine Harit én Achraf Hakimi, prees Hamza Mendyl zich ook gelukkig met deze nieuwe aanwinst!

Scoren doen onze internationals zowel binnen als buiten de velden, zo bleek ook zondagmiddag weer. Op huurbasis actief voor Ligue 1-formatie DFCO Dijon maakte de nog maar 22-jarige Hamza Mendyl via Instagram wereldkundig voor het eerst ouder te zijn geworden, dit samen met zijn echtgenote Maroua Ourahali. Met laatstgenoemde stapte hij tegen het einde van 2018 in het huwelijksbootje. Het lijkt erop dat het echtpaar zich gelukkig kan prijzen met de komst van een zoontje, in het midden wordt nog gelaten welke naam hij gaat dragen.

Waar het hem in z'n privé-situatie dus héél goed afgaat, lijkt de huurconstructie die Schalke 04 met 'DFCO' overeenkwam minder vruchten af te werpen. De speler in kwestie pendelt sinds zijn komst daar tussen bank en basis in, tot nog toe blijft de teller steken op slechts vijftien optredens in het Franse hoogste niveau. Bij 'Die Königsblauen' staat het jeugdproduct van de Académie Mohammed VI de Football nog tot uiterlijk medio 2023 onder contract. 


Overall-statistieken Hamza Mendyl (seizoen 2019/2020):
- Ligue 1: 15 optredens, zonder productiviteit (1172 speelminuten)
- Coupe de France: 2 optredens, zonder productiviteit (135 speelminuten)

Photocredit: (@h.mendyl) Instagram

© Redactie 2020
atlasleeuwen
hamza mendyl
dfco dijon
ligue 1
team marokko
vader
geboorte
frmf
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi