Arab Cup U20: #TeamMarokko moet het met 4-0 afleggen tegen Tunesië (video)

marokko
65
1 mrt '20
Zo voortvarend als dat het deze lichting van de Marokkaanse voetbalbond afging, zo snel begeeft men zich weer richting de uitgang van dit toernooi.

Anders dan dat Marokko U20 overtuigend als groepswinnaar de knockoutfase in ging van deze Arab Cup U20, kwam er zondagmiddag dus een einde aan het avontuur van het nog te vormen collectief van João Filipe Aroso op Saoedische gronden. Tegen de leeftijdsgenoten uit Tunesië kon het desbetreffende vertegenwoordigende jeugdelftal geen weerwoord bieden, met 4-0 op de broek kon de halvefinalist een einde breien aan de deelname aan het eindtoernooi van de Arabische voetbalbond UAFA. 

De kar trekken bij de U20-lichting doet de trainer in kwestie slechts enkele weken, dit nadat hij vorige kalendermaand samen met nog een aantal collega's de vrijgekomen vacatures binnen de technische directie van de Marokkaanse bond op mocht vullen. Felipe Aroso wordt bij zijn werkzaamheden geassisteerd door Jamal Allioui. Voorheen kwam de inmiddels 47-jarige oefenmeester voor op de loonlijst van respectievelijk Sporting Braga, AEK Athene én de Portugese voetbalbond. 

Marokko U20 - Tunesië U20, hoogtepunten én treffers (red. 0-4 FT, halve finale Arab Cup U20):

Photocredit: FRMF.ma

© Redactie 2020
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
team marokko
tunesie
arab cup u20
golaso
joao filipe aroso
frmf
uitschakeling
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?