Voetbalvrouw start inzamelingsactie voor uitgezette moeder Khouribga (video)

marokko
5
26 mrt '20
De vrouw van voormalig Marokkaans international Nabil Baha is een inzamelingsactie begonnen voor de vrouw die dinsdag uit haar woning is gezet

Een moeder van zes kinderen in Khouribga werd dinsdag uit huis gezet omdat ze een huurachterstand zou hebben. Voetbalvrouw Farah Farabian heeft een hulpactie op touw gezet en roept anderen op contact met haar op te nemen als ze een rol willen spelen bij het helpen van de vrouw.

Volgens Farah kunnen weldoeners die anoniem willen blijven bijdragen aan de aankoop van een appartement. Het doel is om deze in te richten en te schenken aan de vrouw.

De huisbaas had dinsdagmiddag de sloten vervangen en vier kinderen van de vrouw op straat gezet op het moment dat ze zelf niet aanwezig was. Bij 'thuiskomst' stonden haar spullen en kinderen op straat.

Na tussenkomst van de politie kon de vrouw weer haar woning in maar een paar uur later werd de vrouw alsnog met geweld haar woning uitgezet door de 20-jarige zoon van de verhuurder. De huisbaas en haar zoon werden gearresteerd.

Op sociale netwerken werd met verbijstering gereageerd op de gevoelloze actie van de verhuurder. Er werd al snel opgeroepen geld in te zamelen om de vrouw en haar kroost aan onderdak te helpen gedurende de coronacrisis en de lockdown.

© MAROKKO.NL 2020
marokko
khouribga
farah
nabil baha
voetbalvrouw
huisuitzetting
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi