Anouk maakt nieuwe muziek vanuit Marrakech
Anouk zit nog steeds in Marrakech vanwege het coronavirus. Ze verveelt zich daar gelukkig niet, want elke dag maakt ze nieuwe muziek die ze via Instagram aan haar volgers laat horen.
03 April 2020
shownieuws

Door de vele overweldigende reacties op haar openhartige verhalen besloot de Haagse zangeres vrijdag om een van die nummers uit te werken en uit te brengen. "Naar aanleiding van alle leuke reacties die ik heb gekregen op de opgenomen songs op Instagram, heb ik besloten om samen met producer Stephan Ramiks de song I Love You af te maken en te releasen. Niet geheel onbelangrijk om in deze periode even extra te laten weten dat je van hem of haar houdt", aldus Anouk.

Naast haar eigen inbreng, is ook haar oudste zoon Benjahmin betrokken bij het eindresultaat van het liedje. Hij maakte, met behulp van de foto’s van fotograaf Marc de Groot, het artwork voor bij het nummer. I Love You maakt geen onderdeel uit van de opvolger van haar album Wen D'r Maar Aan uit 2018 waar Anouk ook aan werkt, maar is bedoeld als "opbeurende verrassing voor haar fans".

© ANP 2020
instagram
marrakesh
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi