Oostenrijkse MMA-vechter Wilhelm Ott bekeert zich tot Islam (video)

sport
8
21 apr 11:48
Wilhelm Ott kondigde onlangs aan te zijn bekeerd tot de islam en zei dat de uitbraak van het coronavirus hem hielp bij het vinden van het geloof

De 38-jarige MMA-vechter deelde een video waarin hij de shahada uitspreekt op zijn Instagram. Volgens Ott zat de islam al jaren in zijn gedachten maar waren en momenten dat hij daar niks mee wist te doen. "De coronacrisis gaf me de nodige rust om mijn geloof terug te vinden", zei Ott in zijn Instagram-bericht. "Ik liet mezelf politiek beïnvloeden maar toen ik het moeilijk had gaf de islam me de nodige kracht.", voegde hij toe.

De bekeerling werd na de bekendmaking van zijn bekering overladen door welkomstberichten van moslims wereldwijd. In een andere Instagram-bericht sprak Ott zijn dankbaarheid uit voor de positieve reacties die hij ontving van zijn fans en de islamitische gemeenschap. "Je geeft me de kracht en versterkt mijn geloof in Allah swt. Mashallah aan jullie allemaal".

Wilhelm "The Amazing" Ott stond op de 74e plaats van de 615 actieve EU Wester Pro Welterweights, volgens MMA-bron Tapology.

© MAROKKO.NL 2020
oostenrijk
mma
wilhelm ott
bekering
islam
coronavirus
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi