Familiedrama in Casablanca: Moeder steekt 3 kinderen dood en doet zelfmoordpoging

marokko
36
30 apr '20
De politie in Hay Hassani in Casablanca waren donderdagavond bezig met sporenonderzoek nadat in een woning de levenloze lichamen van drie kinderen werden aangetroffen.

Bij de drie kinderen, een 9-jarig jongetje en twee meisjes van 3 en 7 jaar, waren de polsen doorgesneden. Naast de drie kinderen lag de zwaargewonde moeder bewusteloos op de grond. De moeder probeerde na het doden van haar kinderen zelfmoord te plegen, meldt de nationale veiligheidsdienst DGSN in een verklaring. De vrouw werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis waar ze werd opgenomen op de intensive care.

In de woning trof de politie verdovende middelen aan die vermoedelijk werden gebruikt om de kinderen te bedwelmen. Ook werd een briefje aangetroffen waarin de vrouw haar daden had opgebiecht. Diezelfde boodschap werd ook aangetroffen in de mobiele telefoon van de vrouw, ze had het bericht via WhatsApp verstuurd naar familieleden.

De moorden en zelfmoordpoging waren bedoeld om wraak te nemen op haar echtgenoot, concludeert de politie aan de hand van het WhatsApp-gesprek.

Heb je hulp nodig?
113 Zelfmoordpreventie
Bel 113
24/7 bereikbaar (www.113.nl)
© MAROKKO.NL 2020
marokko
casablanca
moord
zelfmoord
wraak
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi