Ajouad El Miloudi doet aangifte tegen vlogger

algemeen
0
5 nov '17
Ajouad El Miloudi is afgeperst door vlogger Youness Ouaali. Dat schrijft De Telegraaf. De Kaaskop of Mocro-presentator heeft hier aangifte van gedaan.

Vorig weekend kregen El Miloudi en Ouaali ruzie op straat. Volgens de advocaat van de KRO-presentator had de vlogger kritiek op het programma van Ajouad. "Hij noemde hem onder meer een vieze jood en iemand die een podium geeft aan ongelovige honden. Er ontstond een discussie, het was geen vriendschappelijk gesprek", aldus Khalid Kasem.

Kort na deze confrontatie werd El Miloudi afgeperst. Ouaali eiste 5000 euro van de presentator anders zou hij 'hem gaan exposen in zijn vlogs'. Ajouad weigerde te betalen waarop een vlog online verscheen waarin Ouaali belt met El Miloudi en een nep-sms laat zien waarin Ajouad de vlogger lijkt te bedreigen.

Ouaali is omstreden. Eerder riep de vlogger op om Israëlische toeristen in elkaar te slaan en noemde hij homo's ziekelijk. Volgens de vlogger zit homoseksualiteit tussen je oren en kan het verholpen worden.

© ANP 2017
khalid kasem
youness ouaali
ajouad el miloudi
aangifte
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi