Leger aangekomen in Beni Mellal om coronamaatregelen te handhaven (video)

marokko
0
21 aug '20
In Beni Mellal zijn vrijdagmiddag eenheden van het leger de stad binnengereden om te helpen bij de handhaving van de coronamaatregelen

Meerdere legertrucks met militair materieel en bussen met leden van de koninklijke strijdkrachten kwamen vrijdagmiddag aan in Beni Mellal. De militairen zullen tijdelijk worden opgevangen in het gebouw van de middelbare school Ahmed El Hansali.

Ook in Marrakech reden rond het middaguur legertrucks vanuit de militaire basis in Benguerir de okerkleurige stad binnen.

Sinds middernacht gelden in onder meer Beni Mellal, Marrakech en Casablanca striktere maatregelen tegen het coronavirus. De aangescherpte maatregelen zijn een antwoord op de aanhoudende stijging in het aantal nieuwe besmettingsgevallen in de drie regio's.

Stranden, openbare baden, hammams, kappers en schoonheidssalons zijn op slot. In cafés mogen voorlopig geen voetbalwedstrijden meer worden vertoond. Ook geldt een vergunningsplicht om de gebieden te mogen verlaten.

In de regio Beni Mellal Khenifra zijn inmiddels meer dan 1.700 besmettingsgevallen geregistreerd, waarvan 154 in de laatste 24 uur.

© MAROKKO.NL 2020
marokko
beni mellal
leger
coronamaatregelen
coronavirus
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi