Safi: Man opgepakt voor aanranding minderjarig meisje (14)

marokko
18
14 sep '20
De politie in Safi heeft zondag een 30-jarige man opgepakt voor de ontvoering en aanranding van een 14-jarig meisje.

Het slachtoffer verliet vrijdag 11 september haar ouderlijk huis en verdween spoorloos. De vader van het meisje deed melding van de vermissing en aanranding nadat het slachtoffer werd aangetroffen in een nabijgelegen park.

Uit voorlopige resultaten van het politieonderzoek blijkt dat het slachtoffer is meegegaan met twee mannen naar een woning in de wijk Zine El-Abidine. Het meisje werd na de aanranding weer vrijgelaten, meldt de nationale veiligheidsdienst DGSN.

De gerechtelijke politie heeft huiszoekingen verricht en één verdachte aangehouden nadat de identiteit van de twee mannen werd vastgesteld. De andere verdachte is nog op vrije voeten.

Het is tot dusver de vierde gerapporteerde zedenzaak dit weekend waarbij minderjarigen het slachtoffer zijn. De arrestatie in Safi komt op hetzelfde moment dat het land rouwt om de 11-jarige Adnane Bouchouf. Agenten vonden vrijdagavond het levenloze lichaam van Adnane op een steenworp afstand van zijn ouderlijk huis.

Een 24-jarige rechtenstudent werd gearresteerd, bekende zijn misdaden en leidde de politie naar de plek waar hij het lichaam van Adnane had begraven. Een dag later werden drie andere verdachten opgepakt omdat ze vermoedelijk op de hoogte waren van het misdrijf en dit niet hebben gemeld bij de autoriteiten.

Zaterdag werd in Tanger eveneens een man opgepakt voor de vermeende ontvoeringspoging van een 11-jarig kind. De 36-jarige verdachte bouwde een online relatie op met het kind en wist zijn slachtoffer te overtuigen een fysieke afspraak te maken.

Ook in Larache werd zaterdag een man opgepakt voor de aanranding van een 9-jarig meisje. De zaak kwam aan het licht nadat de moeder van het slachtoffertje aangifte deed van de vermeende aanranding.

© MAROKKO.NL 2020
marokko
safi
pedofiel
ontvoering
aanranding
arrestatie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi