Opgepakte pedofiele fqih bekent misbruik minderjarige meisjes

marokko
0
22 sep 17:19
De onderwijzer bij een koranschool in Fahs-Anjra in de regio Tanger heeft bekent vijf meisjes te hebben misbruikt

Ook zou hij zijn jonge slachtoffers hebben geslagen als ze tijdens de aanrandingen tegenstribbelden of weigerden te gehoorzamen, dat zei de verdachte fqih tijdens het politieverhoor.

De leraar werd zaterdag opgepakt voor zijn betrokkenheid bij de aanranding van zes minderjarige kinderen. De officier van justitie maakte zaterdag bekend dat de verdachte voor de rechtbank verscheen na het ontvangen van twee klachten over de seksuele misbruik van minderjarigen in Fahs-Anjra, een provincie in de regio Tanger.

De fqih is een getrouwde man met kinderen en was vóór zijn aanstelling in de koranschool in Tanger een imam in de regio Al Hoceima.

De verdachte zei zich bewust te zijn van zijn abnormale seksuele geaardheid, vooral omdat hij vanwege zijn functie met jonge kinderen in aanraking komt. De pedofiel bekende dat zijn "afwijking" een "obsessie" is geworden.

De aanrandingen begonnen naar verluidt zeven jaar geleden. Eén van de slachtoffers, een leerlinge van de Koranschool, durfde recent pas haar verhaal te vertellen.

De onthulling zorgde wederom voor woede en verontwaardiging vanwege de toename van pedofiliezaken in Marokko. Juristen en mensenrechtenactivisten hebben de autoriteiten opgeroepen de strijd tegen pedofilie op te voeren.

© MAROKKO.NL 2020
marokko
tanger
fahs-anjra
al hoceima
pedofiel
fqih
koranschool
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi