Zagora: Nog twee arrestaties in moordzaak Naïma (5)

marokko
12
5 okt '20
De koninklijke gendarmerie in Zagora heeft nog twee verdachten aangehouden voor hun vermeende betrokkenheid bij de moord op Naïma.

De twee verdachten zijn afkomstig uit het gebied waar het stoffelijk overschot van Naïma werd aangetroffen, meldt dagblad Al Ahdath Al Maghribia. De twee mannen zijn zondag voorgeleidt aan de Officier van Justitie in Ouarzazate.

Naïma werd 17 augustus als vermist opgegeven door haar vader nadat ze verdween in Tafergalt, in de gemeente Mezguita. Een herder vond eind september het stoffelijk overschot van Naima nabij Jbel Kissan en alarmeerde de autoriteiten.

Na de vermissing van Naïma had de gendarmerie in Zagora al het vermoeden dat de verdwijning van het kind het werk kon zijn geweest van 'schatzoekers' die bekend staan ​​om de uitbuiting van kinderen bij het opgraven van schatten (El Kenz).

De twee verdachten zouden het 5-jarige kind hebben onderworpen aan een macaber offerritueel op zoek naar begraven schatten. Begin vorige week werd al een verdachte aangehouden voor zijn vermeende betrokkenheid bij de kindermoord.

Volgens voorlopige resultaten van het lopende onderzoek is Naïma ergens anders vermoord alvorens haar botten werden begraven op de top van de berg Jbel Kissan. De vader van Naima identificeerde zijn dochter aan de hand van haar kleren.

© MAROKKO.NL 2020
marokko
zagora
arrestatie
naima
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi