Marokko: Coronamaatregelen M'diq-Fnideq vanaf vrijdag aangescherpt

marokko
3
22 okt 22:12
Lokale autoriteiten in M'diq-Fnideq hebben besloten de maatregelen tegen het coronavirus aan te scherpen

De maatregelen gelden vanaf vrijdag middernacht en duren twee weken. De recente toename in het aantal coronabesmettingen in de regio is de reden voor de verscherpte maatregelen.

De maatregelen omvatten de opschorting van alle commerciële activiteiten na 21.00 uur. Ook wordt een avondklok ingevoerd waardoor het niet mogelijk is de deur uit te gaan tussen 22.00 uur en 5.00 uur.

Winkels, cafés en restaurants zullen volgens de nieuwe maatregelen om 21.00 uur de deuren moeten sluiten. Toegangswegen tot de twee steden worden afgesloten en voorzien van checkpoints. Een verplaatsingsvergunning is nodig om de regio te mogen verlaten.

Hamams, kapsalons en sporthallen moeten om 21.00 uur gesloten zijn en werken slechts op 50% van hun capaciteit. Openbare parken en tuinen worden tot nader order gesloten.

Eerder deze week werden in Chefchaouen, Fqih Ben Salah en Oudja soortgelijke maatregelen getroffen. In andere steden zoals Mohammedia en Casablanca werden de reeds scherpe coronamaatregelen met twee weken verlengd.

© MAROKKO.NL 2020
marokko
m'diq
fnideq
tetouan
coronamaatregelen
coronavirus
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi