Livestream: zo kijk je naar Badr Hari tegen Benjamin Adegbuyi

marokko
53
19 dec '20
Kickbokser Badr Hari keert terug in de ring en neemt het op tegen de Roemeen Benjamin Adegbuyi.

Toeschouwers zijn niet welkom in een afgesloten locatie in Rotterdam. Het gevecht is vanaf 21.00 uur tegen betaling wel via een stream te volgen.

De 36-jarige Hari, geboren in Amsterdam en uitkomend voor Marokko, slaagde er vorig jaar in een uitverkocht Gelredome niet in de wereldtitel in het zwaargewicht te veroveren. Hij begon sterk aan zijn gevecht tegen Rico Verhoeven, maar moest net als in 2016 geblesseerd opgeven.

Sindsdien kwam hij vanwege de coronapandemie niet meer in actie. Hari raakte in oktober zelf ook besmet met het virus. Ook werd hij eind november voor de vierde keer vader.

De 35-jarige Adegbuyi staat derde op de wereldranglijst, achter wereldkampioen Verhoeven en zijn uitdager Jamal Ben Saddik die elkaar op 30 januari treffen. Toch twijfelt Hari niet aan een goede afloop van het gevecht. "Benjamin gaat in de eerste ronde knock-out."

Hari heeft maar een doel, "Ik wil gewoon killen", zo kondigde hij aan. Hij wil volgend jaar ten koste van Verhoeven of Ben Saddik de wereldtitel veroveren.

Het gevecht tussen Badr Hari en Benjamin Adegbuyi is alleen te volgen via een betaalde livestream. Je kunt Badr Hari dus niet op een televisiezender zien.

Klik hier om direct naar de betaalde livestream te gaan. Voor 12,99 euro kijk je naar alle gevechten van Glory76.

Het hoofdprogramma van Glory76 begint om 21.00 uur. Hoe laat Badr Hari dan de ring in komt is afhankelijk van hoe snel de andere gevechten klaar zijn.

© ANP/Marokko.nl 2020
badr hari
benjamin adegbuyi
glory 76
roemenië
rotterdam
marokko
gelredome
rico verhoeven
jamal ben saddik
skipicymi
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi