Royal Air Maroc gaat directe vluchten naar Israël aanbieden

marokko
0
21 dec '20
De nationale luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc (RAM) zal in het eerste kwartaal van 2021 starten met het aanbieden van directe vluchten naar Israël.

Dat zei de Marokkaanse minister van Toerisme Nadia Fettah Alaoui in een interview met de Israëlische televisiezender KAN 11 en merkte op dat Israëliërs die naar Marokko wensen te komen bij aankomst een visum kunnen krijgen.

De toerismeminister is optimistisch over de vooruitzichten van Marokko als reisbestemming voor Israëlische reizigers. Ze verwacht jaarlijks zo'n 200.000 Israëliërs te verwelkomen. Naar verwachting zal RAM tussen de drie en vier vluchten per week aanbieden. 

Eerder meldden de Israëlische luchtvaartmaatschappijen El Al en IsrAir al plannen te hebben om rechtstreekse vluchten tussen Israël en Marokko aan te bieden.

De verwachte toename van het aantal reizigers uit de Joodse staat is een direct gevolg van de voorgenomen betrekkingen tussen Rabat en Tel Aviv. De Marokkaanse regering meldde 10 december de relatie met Israël te zullen herstellen.

Alaoui wil groot inzetten op het toerisme in de Marokkaanse Sahara. Ze benadrukte dat toeristen terecht kunnen in de kustplaats Dakhla om te genieten van watersporten zoals (kite)surfen. "We hebben veel projecten in de pijpleiding en zullen deze in de komende weken of maanden lanceren".

© MAROKKO.NL 2020
marokko
israel
royal air maroc
ram
nadia fettah alaoui
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi