Noors-Marokkaanse voetballer Elabdellaoui in ziekenhuis met oogletsel

marokko
1
1 jan 17:15
De Noorse voetbalinternational Omar Elabdellaoui van de Turkse voetbalclub Galatasaray is met brandwonden en ernstig oogletsel opgenomen in het ziekenhuis.

Volgens een arts van het hospitaal in Istanbul zijn beide ogen van de 29-jarige voetballer beschadigd. Hij is niet zijn zicht kwijt, maar één oog is er vrij ernstig aan toe.

Volgens Galatasaray was Elabdellaoui slachtoffer van een ongeval thuis op oudejaarsavond. Turkse media meldden dat er vuurwerk in zijn hand is ontploft.

Dokter Vedat Kaya van het Liv Hospital in Istanbul gaf aan dat het moeilijk te zeggen is of Elabdellaoui blijvende oogsschade houdt.

De 47-voudig Noors international is sinds afgelopen zomer in dienst van Galatasaray, de huidige koploper in de hoogste Turkse voetbaldivisie. De verdediger speelde in het verleden (seizoen 2012/2013) ook korte tijd bij Feyenoord.

Hij begon zijn profcarrière bij Manchester City, maar speelde niet voor die club in de Premier League. Zijn langste dienstverband was bij de Griekse club Olympiakos.

© ANP 2021
istanbul
noorwegen
marokko
süper lig
feyenoord
omar elabdellaoui
manchester
manchester city fc
premier league
griekenland
galatasaray sk
turkije
olympiakos piraeus
vuurwerk
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi