Loukili helpt Helmond Sport met drie treffers langs FC Dordrecht

0
2 jan '21
Helmond Sport heeft in de eerste divisie een ruime overwinning behaald op FC Dordrecht.

Het elftal van trainer Wil Boessen stond kort voor rust nog achter (0-2), maar liep in de tweede helft vlot weg. Het werd 5-2.

Kevin Jansen opende in de 1e minuut al de score voor FC Dordrecht en via Nikolas Agrafiotis werd het halverwege de eerste helft 0-2.

Karim Loukili scoorde kort voor rust tegen en in de tweede helft was de aanvaller nog twee keer trefzeker. Sander Vereijken en Maxime De Bie maakten de overige twee doelpunten voor Helmond Sport, dat zaterdag het contract met trainer Wil Boessen met twee jaar verlengde.

Helmond Sport staat nu op de veertien plaats in de Keuken Kampioen Divisie met 20 punten. FC Dordrecht blijft twintigste en laatste met 11 punten.