Idrissi: zo'n aanbod van Ajax sla je niet af

sport
0
2 feb 12:56
Het aanbod om per direct Sevilla te verruilen voor Ajax kon Oussama Idrissi niet afslaan.

"Ik had er eigenlijk geen rekening mee gehouden dat ik Sevilla zou verlaten, maar toen kwam ineens Ajax aankloppen. Niemand hoefde mij vervolgens advies te geven, want zo'n aanbod sla je niet zo snel af", zei de flankspeler op de website van de Amsterdamse club.

De koploper van de Eredivisie deed op de laatste dag van de transferperiode zaken met de Spaanse club. Ajax huurt Idrissi de komende maanden. "Ik ben hartstikke blij. En ook wel vereerd om in de prachtige Johan Cruijff ArenA te gaan acteren en onderdeel te worden van een hele goede ploeg."

De 24-jarige Idrissi verliet vorig jaar oktober AZ voor Sevilla. De Spaanse club betaalde ruim 12 miljoen euro voor hem. Idrissi speelde 98 wedstrijden voor de club uit Alkmaar en was daarin goed voor 37 doelpunten en 25 assists.

De international van Marokko kreeg de afgelopen maanden nauwelijks speeltijd in Spanje. Hij staat te trappelen om zijn debuut te maken voor zijn nieuwe ploeg.

"Ik ga proberen mijn steentje bij te dragen", aldus Idrissi. "De toekomst hier is rooskleurig. Ik hoop mooie dingen te laten zien. We zijn op drie fronten actief en hebben een goede uitgangspositie. De spirit en kwaliteit van voetballen moet vast worden gehouden. Dan komen er hele mooie maanden aan voor de spelers en de fans."

© ANP 2021
eredivisie
az
sevilla
afc ajax
oussama idrissi
atlasleeuwen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi