Air Arabia Maroc: 5 nieuwe luchtverbindingen tussen Spanje en Marokko

marokko
0
5 mrt 14:53
Het zomerprogramma van luchtvaartmaatschappij Air Arabia Maroc is van start gegaan met vijf nieuwe verbindingen tussen Spanje en het Marokkaanse Tanger, Fez en Marrakech.

Volgens een persbericht van het bedrijf zal de luchtvaartmaatschappij vanaf 28 maart de vluchten twee keer per week uitvoeren.

Air Arabia Maroc verbindt momenteel Tanger met Malaga met vijf vluchten per week. Vluchten tussen Marrakech en Barcelona zullen voortaan donderdag en zondag worden uitgevoerd. Tussen Fez en Malaga wordt op dinsdag en vrijdag gevlogen.

Klanten van het bedrijf kunnen vanaf de luchthavens Casablanca, Fez, Tanger, Nador en Marrakech nu vliegen naar: Agadir, Amsterdam, Brussel, Barcelona, ​​Bilbao, Madrid, Malaga, Palma de Mallorca, Valencia, Bordeaux, Lyon, Montpellier, Parijs, Straatsburg, Toulouse, Rennes, Bologna, Milaan Bergamo, Turijn Cuneo, Venetië, Napels, Catania, Pisa, Bazel - Mulhouse, Keulen, Londen, Rabat en Istanbul, meldt het bedrijf in een persbericht.

De aankondiging van de start van het zomerprogramma komt in de nasleep van de opschorting van vluchten met een aantal Europese landen waaronder Nederland en België alsook de aankondiging van Transavia over haar plannen om Bastia (Corsica) vanaf deze zomer te verbinden met Fez.

Het vliegverbod van Marokko is bedoeld om verspreiding van het coronavirus af te remmen. De bezorgdheid van Rabat wordt gerechtvaardigd door de toename van het aantal besmettingsgevallen veroorzaakt door de nieuwe varianten van het coronavirus.

© MAROKKO.NL 2021
marokko
spanje
luchtverbinding
air arabia maroc
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi