Kleding en handtas gevonden van vermiste Naima Jillal onder loods in Antwerpen

algemeen
0
16 mrt '21
De kledingstukken en handtas werden aangetroffen onder de grond van een loods.

In het onderzoek naar de verdwenen Naima Jillal (52) uit Amsterdam, die sinds 2019 wordt vermist, zijn spullen van haar gevonden in de haven van Antwerpen. 

Jillal werd op 20 oktober 2019 voor het laatst gezien in Amsterdam toen ze in een donkerkleurige auto stapte. Sindsdien is er geen levensteken meer van haar vernomen. Het onderzoek van de recherche leidde naar de loods in Antwerpen.

In samenwerking met de Belgische politie is werd naar Jillal gezocht, daarbij werden speurhonden en een grondradar ingezet. Ook is de grond in de loods deels afgegraven. De spullen van Jillal worden nu onderzocht op forensische sporen. Er zijn tot nu toe geen sporen gevonden van de vermiste vrouw.

Mislukte cocaïnedeal
Uit foto's die rondgaan in de onderwereld zou blijken dat Jillal niet meer in leven is. De politie had eerder al aanwijzingen gekregen dat de vrouw mogelijk het slachtoffer van een misdrijf was geworden.

Haar verdwijning heeft mogelijk te maken met een mislukte cocaïnedeal, waarvoor ze ter verantwoording zou zijn geroepen.

© MAROKKO.NL 2021
belgie
antwerpen
naima jillal
cocaine
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?