Wahib en Ahammoud permanent geblokkeerd van Instagram

algemeen
56
25 mrt 17:27
Bilal Wahib (22) en Oussama Ahammoud (20) worden permanent geblokkeerd op Instagram.

Dat heeft een woordvoerder van Instagram-eigenaar Facebook bevestigd aan het ANP na berichtgeving van NU.nl. Ook op Facebook zijn de twee niet meer welkom.

Reden is de video die online rondgaat waarop Wahib en Ahammoud een vermoedelijk minderjarige jongen zouden vragen zijn geslachtsdeel te laten zien. Wahib wordt verdacht van het verspreiden van kinderporno, Ahammoud wordt enkel als getuige gezien.

De 22-jarige Wahib is woensdag twee keer verhoord door de politie. Ook Ahammoud meldde zich voor verhoor. Wahib heeft via zijn advocaat laten weten dat hij veel spijt heeft van zijn actie. Onder meer zijn platenlabel Top Notch zette direct alle activiteiten stil en NPO Zapp haalde hem van het programma Teenage Boss, dat hij presenteerde.

Wahib en Ahammoud kregen grote bekendheid met hun rol als respectievelijk Moshin 'Mo de Show' Kaddouri en Youssef 'Muis' Taheri in Mocro Maffia.

Daarnaast timmert Wahib flink aan de weg als muzikant. Met de nummers Tigers, Video Vixen en 501 scoorde hij grote hits.

© ANP 2021
instagram
bilal wahib
oussama ahammoud
top notch
npo zapp
politie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi