Marhaba 2021: korting op treinreizen voor buitenlandse Marokkanen

marokko
4
16 jun 17:24
Buitenlandse Marokkanen (MRE) die komende zomer naar Marokko reizen kunnen rekenen op fikse korting op binnenlandse treinreizen.

Dat meldt de nationale spoorwegen ONCF dinsdag na het onthullen van het welkomstbeleid AHLAN voor de zomercampagne Marhaba 2021.

Het AHLAN-tarief is bedoeld als verwelkoming van Marokkaanse diaspora en gelden gedurende de gehele zomerperiode (15 juni-15 september) op vertoon van een boot of vliegticket.

De korting is een reactie op het verzoek van koning Mohammed VI. De vorst verzocht onlangs de autoriteiten, transportbedrijven en ondernemers in de gastvrijheidsindustrie om de prijzen voor Marokkaanse diaspora te verlagen.

De korting geldt op 21 dagelijkse treinen op de trajecten van Tanger van en naar het zuiden (Rabat, Casablanca en Marrakech) en naar de Oriental (Fès, Nador en Oujda). De korting geldt ook voor de verbinding van de internationale luchthaven Mohammed V naar Casablanca.

Bovendien geldt een welkomsttarief van 50 procent retourtickets van en naar alle treinbestemmingen aan boord van alle Al-Boraq (HSL/TGV), Al-Atlas en TNR treinen.

© MAROKKO.NL 2021
marokko
marhaba 2021
oncf
trein
casablanca
rabat
marrakech
tanger
oujda
fes
nador
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi