Nieuwe datum voor gevecht Badr Hari

sport
0
25 jun 22:13
Er is door Glory een nieuwe datum gevonden voor het gevecht tussen Badr Hari en Arkadiusz Wrzosek.

Het event Glory 78 staat nu gepland voor zaterdag 4 september. Ook maakte organisatie Glory Kickboxing bekend terug te keren naar de GelreDome in Arnhem, meldt Vechtsport.info. 

Aanvankelijk stond het gevecht op het programma voor 17 juli. De reden van de verplaatsing is volgens Glory-topman Scott Rudman omdat er in september weer publiek welkom is. "Eind vorige week kregen wij te horen dat wij in plaats van 700 fans nu 30.000 toeschouwers mogen verwelkomen bij het evenement", reageert hij in een exclusief gesprek met Vechtsport.info.

Wel stelt Rudman dat er nog enkele zaken geregeld moeten worden geregeld, denk daarbij aan vergunningen.

Eerder werd gemeld dat het gevecht zou zijn uitgesteld door een neusbreuk van Hari. Glory meldt dat de Marokkaanse kickbokser tijdens een training inderdaad licht geblesseerd raakte aan zijn neus maar dat dat zeker niet de reden is van het uitstel.

"We willen dat alles goed verloopt en dat is niet allemaal te regelen voor 17 juli. Wij moeten flink wat aanpassingen doen en dan is september een betere datum. Iedereen is dan terug van vakantie en op 5 september is ook de Formule 1 in Zandvoort. Het wordt een groots sportweekeinde.", aldus Rudman.

© MAROKKO.NL 2021
badr hari
arkadiusz wrzosek
glory 78
glory kickboxing
gelredome
arnhem
scott rudman
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi