Kickbokser Hari duwt tegenstander Wrzosek bij staredown (video)

marokko
0
3 sep 13:47
Kickbokser Badr Hari gaf zijn tegenstander Arkadiusz Wrzosek vrijdag een duw na de staredown.

De twee nemen het zaterdagavond tegen elkaar op tijdens GLORY 78 in Rotterdam, maar Hari kon blijkbaar niet wachten en ging zijn aanstaande tegenstander al tijdens de staredown te lijf.

De 36-jarige Hari lijkt getergd en uit op wraak en Wrzosek moet het slachtoffer worden. Kickbokslegende Hari verloor zijn laatste drie partijen, waarvan twee tegen wereldkampioen zwaargewicht Rico Verhoeven, wegens blessures.

Tegen zijn 29-jarige Poolse tegenstander, lang niet zo ervaren als Hari, moet die revanche er komen. Tijdens een persconferentie van een paar weken geleden leek Hari nog ontspannen en beleefd, tijdens de staredown sloeg de vlam in de pan.

De 2.01 meter lange Wrzosek is naar eigen zeggen van plan om een einde te maken aan de 36-jarige kickbokser Hari. "Zijn lichaam kan het niet meer aan. Hij heeft alles al bereikt in de sport en heeft een mooie leeftijd om te stoppen. Ik hoop dat ik zijn carrière mag beëindigen", zei Wrzosek tegen NU.nl.

Publiek
Het gevecht tussen Hari en Wrzosek zou aanvankelijk op 17 juli worden gehouden, maar is verplaatst zodat er meer mogelijkheden zijn om publiek toe te laten.

Hari maakte eind vorig jaar in Ahoy zijn rentree, nadat hij een jaar eerder geblesseerd was geraakt in het wereldtitelgevecht met Rico Verhoeven in Arnhem.

De Amsterdamse Marokkaan moest het in Ahoy ook afleggen tegen de Roemeen Benjamin Adegbuyi, die hem in de derde ronde knock-out sloeg.

Dat gevecht vond plaats voor lege tribunes.

© MAROKKO.NL 2021
marokko
arkadiusz wrzosek
polen
badr hari
rotterdam ahoy
glory
rico verhoeven
arnhem
benjamin adegbuyi
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi