Rabat: Bewakingsbeelden sportschool leidden tot arrestatie pedofiel

marokko
0
8 okt '21
De politie in Rabat heeft een 59-jarige sportinstructeur gearresteerd voor zijn vermeende betrokkenheid bij de aanranding van meerdere minderjarigen.

De man werd gearresteerd na videobeelden van bewakingscamera's in de sportschool waar hij tevens eigenaar van is.

De zaak kwam aan het licht nadat familieleden van één van de minderjarige slachtoffers aangifte deed van seksueel misbruik. Beelden van bewakingscamera's bevestigden het verhaal van het slachtoffertje. Zes andere minderjarigen bevestigden tegenover de politie dat ze seksueel zijn misbruikt door de sportleraar.

De vermeende pedofiel verliet Rabat nadat hij vernam dat de politie onderzoek deed naar de zaak. Hij besloot zich vrijwillig over te geven nadat de rechtbank een huiszoekingsbevel had uitgevaardigd.

Het vermeende slachtoffer werd naar eigen zeggen meermaals misbruikt. De sportinstructeur riep haar naar verluidt tijdens de les naar een afgesloten verdieping in de sportschool waar hij het kind seksueel misbruikte.

De verdachte ontkent de aantijgingen en geeft aan dat het fysieke contact onderdeel is van de sportles. Medewerkers van de sportvereniging waartoe de sportschool van de verdachte behoort, gaven aan nooit iets te hebben opgemerkt.

© MAROKKO.NL 2021
marokko
rabat
pedofiel
sportschool
leraar
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?