Dodelijk steekincident in Den Bosch mogelijk live gestreamd

algemeen
7
24 okt 12:31
Het steekincident in een woning aan de Slagendreef in Den Bosch waarbij zaterdagavond een 20-jarige vrouw om het leven is gekomen, is mogelijk live via sociale media uitgezonden, meldt de politie.

De 21-jarige verdachte zit nog vast. Het gaat om Bouchra D., de halfzus van het slachtoffer. Het slachtoffer van de steekpartij is Anouk den Dekker, zo melden bekenden aan Boevennieuws. Volgens een woordvoerster beschikt de politie inmiddels over de beelden.

Er wordt onder meer onderzocht door wie en wanneer de beelden zijn gemaakt. Naast de videobeelden zijn er screenshots van het slachtoffer verspreid via verschillende WhatsAppgroepen.

De politie waarschuwt dat het om hele nare beelden gaat en roept dringend op de screenshots niet verder te verspreiden. "Mensen realiseren zich mogelijk niet wat deze beelden met de nabestaanden van het slachtoffer kunnen doen. Hoe zou jij het vinden als zulke beelden van je zus, vriendin of moeder op zouden duiken?", aldus de politie.

Bij het steekincident heeft volgens de woordvoerster ook een hond meerdere messteken gekregen. Deze is zwaargewond naar een dierenziekenhuis in Waalwijk vervoerd. Volgens de politie gaat het naar omstandigheden goed met het dier.

De 21-jarige verdachte zit nog vast. Zij wordt zondag voor het eerst verhoord.

© ANP 2021
politie
hond
waalwijk
den bosch
moord
streaming media
bouchra d
anouk den dekker
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi