Royal Air Maroc verkozen tot beste airline van Afrika

marokko
3
16 dec '21
Het tijdschrift Global Traveler heeft voor de 18e editie van de 'GT Tested Reader Survey' de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc (RAM) uitgeroepen tot beste van Afrika.

Dat meldt RAM donderdag in persbericht. De prijs werd dinsdag uitgereikt in Los Angeles tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Global Traveler Award.

Volgens de ranglijst van het tijdschrift is RAM de 4e beste luchtvaartmaatschappij in het Midden-Oosten en Noord-Afrika (MENA), na Etihad Airways, Emirates en Qatar Airways.

"We zijn blij en vereerd om deze prestigieuze prijs te ontvangen en om erkend te worden als de beste luchtvaartmaatschappij van Afrika. Deze erkenning komt voort uit de directe getuigenis van onze klanten, over de hele wereld. Het bekroont de dagelijkse inspanningen van onze 4.000 medewerkers om de hoogste normen van uitmuntende service, veiligheid en comfort te bieden, op alle niveaus van de klantervaring", zei RAM-CEO Hamid Addou.

Ook OneWorld viel in de prijzen. De luchtvaartalliantie werd voor het 12e achtereenvolgende jaar verkozen tot beste ter wereld. RAM trad in 2020 toe bij OneWorld en maakte de aansluiting vorige maand compleet.

Skytrax OneWorld werd eerder dit jaar door Skytrax uitgeroepen tot beste alliantie ter wereld.

Het adviesbureau uit het Verenigd Koninkrijk doet onderzoek naar de kwaliteit van verschillende aspecten in de publieke luchtvaart zoals de kwaliteit van vliegvelden en luchtvaartmaatschappijen en had in 2019 RAM voor het 6e achtereenvolgende jaar verkozen tot beste luchtvaartmaatschappij in Afrika.

Dit jaar staat RAM op de 81e plek van de wereldwijde Top 100.

© MAROKKO.NL 2021
marokko
ram
royal air maroc
afrika
global traveler
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?