30 Israëlische journalisten in Marrakech om de stad als reisbestemming te promoten
Ongeveer 30 Israëlische journalisten reizen momenteel door Marrakech om de stad als reisbestemming te promoten.
07 March 2022
reizen

De journalisten vertegenwoordigen verschillende grote nieuwsdiensten in Israël, waaronder persbureaus en het staatsagentschap.

De delegatie werd maandag ontvangen op het gemeentehuis van Marrakech om een ​​idee te krijgen wat de toeristische hoofdstad van Marokko in petto heeft voor toeristen in het algemeen en Israëliërs in het bijzonder.

De journalisten spraken met loco-burgemeester Fatima-Zahra Mansouri die hen het regionale toerismeplan voor 2022 -2028 presenteerde. Verder stonden er ontmoetingen op de planning met vertegenwoordigers van de reisbranche, het bedrijfsleven en Joodse religieuze leiders.

In mei vorig jaar maakte een groep Israëlische reisagenten een rondreis door Marokko om nieuwe toeristische locaties voor Israëlische reizigers te markeren. De delegatie, waaronder reisgidsen, promotors en eigenaren van reisbureaus verwachten dat het aantal Israëlische toeristen zal oplopen tot minstens 270.000 per jaar.

Sinds de heropening van het luchtruim neemt het aantal toeristen in Marokko weer toe. In Marrakech worden deze week zo'n 45.000 toeristen verwacht die via 270 inkomende vluchten het land aandoen.

marokko
marrakech
israel
toerisme
fatima-zahra mansouri
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi