Ellen DeGeneres op vakantie in Marrakech na afscheid talkshow
Een paar dagen nadat Ellen afscheid heeft genomen van het publiek van haar talkshow The Ellen DeGeneres Show is de presentatrice in Marrakech voor vakantie.
31 May 2022
reizen

Vorige week donderdag kwam er na negentien seizoenen een einde aan de talkshow van Ellen DeGeneres (64) op de Amerikaanse tv-zender NBC.

Een emotioneel moment voor de presentatrice die het niet droog kon houden toen ze afscheid nam van haar publiek. "Wat een mooie reis hebben we samen gemaakt", zei Ellen DeGeneres.

Enkele dagen na het nu al iconische TV-moment is de presentatrice voor een welverdiende vakantie in Marrakech, de toeristische hoofdstad van Marokko.

Ellen werd samen met haar partner Portia de Rossi gespot in een restaurant in Marrakech. Het stel liep hand in hand door de straten van het oude medina, een van de meest populaire toeristische bestemmingen ter wereld.

Het is geen verrassing dat het duo is opgedoken in Marokko. Na het einde van haar talkshow onthulde Ellen plannen om naar Rwanda te gaan waar ze een educatieve faciliteit is begonnen.

marokko
marrakech
ellen degeners
portia de rossi
vakantie
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi