Atlasleeuwen debuteren in FIFA 23

marokko
0
24 aug 23:08
De selectie van nationale voetbalelftal van Marokko zal vanaf 2023 debuteren in het populaire computerspel EA Sport FIFA 2023.

Dankzij een nieuwe licentieovereenkomst tussen EA Sports en de Koninklijke Marokkaanse voetbalbond FRMF zal de Marokkaanse selectie eindelijk beschikbaar zijn in het populaire voetbalspel.

"We zijn verheugd dat het Marokkaanse nationale team zich bij de EA Sports-familie voegt en in FIFA 23 verschijnt.", meldt EA-woordvoerder James Salmon op Twitter. "Door deze natie op te nemen, kunnen we authentieke en uitgebreide interactieve voetbalervaringen blijven bieden voor fans in FIFA 23 en daarbuiten".

De laatste woorden van zijn verklaring hebben een speciale betekenis. Het wordt namelijk de laatste keer dat EA Sports het immens populaire spel onder deze naam zal uitbrengen.

Gekwalificeerd voor het WK in Qatar, zullen de teamgenoten van Achraf Hakimi het, onder leiding van voormalig rechtsback Walid Regragui en voormalig coach Vahid Halilhodzic, opnemen tegen Kroatië, België en Canada.

Fans van de Atlasleeuwen kunnen vanaf 30 september de uitdaging eigenhandig ervaren.

© MAROKKO.NL 2022
marokko
voetbal
atlasleeuwen
fifa 23
ea sports
frmf
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi