Oujda: politie lost schoten op verdachte van drievoudige moord

marokko
2
21 nov 23:32
Agenten van de politie in Oujda hebben zondag hun dienstwapen moeten gebruiken bij de arrestatie van een moordverdachte.

De agenten kwamen af op een oproep over een agressieve man die de woning van zijn buren was binnengedrongen, meldt de nationale veiligheidsdienst DGSN.

Bij aankomst troffen ze de gewapende man aan in de woning. Hij had de deur gebarricadeerd en weigerde aanvankelijk om bevelen van de agenten op te volgen.

De agenten vuurden twee waarschuwingsschoten af toen de man probeerde te vluchten naar een aangrenzende woning. De agenten schoten gericht toen de man weigerde te stoppen. Hij werd geraakt in zijn onderlijf en kon daarna worden ingerekend.

De agenten troffen daarna een bloedbad aan in de woning. De man had drie vrouwelijke bewoners van 19, 45 en 76 jaar doodgestoken. Een vierde vrouw (25) raakte zwaargewond en werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De slachtoffers behoren tot dezelfde familie. Ook de verdachte is voor behandeling naar het ziekenhuis, waar hij tevens zal worden onderworpen aan een onderzoek naar zijn toerekeningsvatbaarheid.

Volgens omwonenden is de 42-jarige verdachte onlangs teruggekeerd uit Spanje nadat hij het land werd uitgezet. De man zou daarna verslaafd zijn geraakt aan verdovende middelen.

De 25-jarige vrouw die de aanval overleefde werd enkele weken geleden door de verdachte ten huwelijk gevraagd. De politie onderzoekt de zaak.

© MAROKKO.NL 2022
marokko
oujda
moord
verdachte
dienstwapen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?