Vrouw van Hakimi bevestigt scheiding: 'ik sta aan de kant van het slachtoffer'
Hiba Abouk, de vrouw van PSG-voetballer Achraf Hakimi, heeft via haar Instagram gereageerd op alle ophef rondom haar man, die officieel aangeklaagd is voor verkrachting.
27 March 2023
shownieuws

Zijn vrouw Abouk heeft via haar Instagram bevestigd dat ze niet meer samenwoont met de voetballer en dat ze in de scheidingsprocedure zit.

"Ik voel de noodzaak om een verklaring te geven, zodat ik verder kan gaan met mijn persoonlijke en professionele leven. Ik hoop daarmee mijn kinderen te beschermen", begint Abouk haar verhaal op Instagram.

De Frans-Tunesisch actrice (36) zegt dat ze het nieuws over de verkrachting "met veel schaamte" heeft vernomen en "tijd nodig heeft" om deze schok te verwerken. Opmerkelijk is echter dat ze verklaart dat ze partij kiest voor het slachtoffer.

"Ik sta aan de kant van de slachtoffers en ik zal altijd aan hun kant staan. Gezien de ernst van de beschuldigingen, kunnen we alleen maar hopen en vertrouwen op het goede werk van justitie", schrijft ze. Abouk zegt dat ze nooit gedacht had dat haar man zich op een dergelijke manier aan iemand zou kunnen vergrijpen. Volgens haar is het belangrijk dat eventuele slachtoffers goed worden bijgestaan.

Eind februari deed een 24-jarige vrouw aangifte. Ze beweert verkracht te zijn door Hakimi in zijn woning in Parijs. De politie doet onderzoek. Hakimi ontkent alle aantijgingen en zegt onschuldig te zijn. 

Volgens Spaanse media begonnen de problemen tussen Hakimi en Hiba enkele weken voor het vermeende incident met seksuele aanranding. "De vader van mijn kinderen en ik hebben besloten om een punt te zetten achter onze relatie, lang voordat het schokkende nieuws in de media kwam. Daar was ik niet van op de hoogte." De actrice besloot toen om van hem te scheiden en is gestart met de scheidingsprocedure.

Hiba verscheen onlangs, na lange tijd, op de foto met haar oudste zoon bij de ingang van een winkelcentrum in Alarcon, nabij Madrid, waar Spaanse media zeiden dat de actrice besloot zich terug te trekken in haar eigen woning om weg te blijven van de schijnwerpers.

spanje
madrid
psg
achraf hakimi
hiba abouk
slachtoffer
scheiding
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi