Bloeden in komkommertijd

algemeen
4
2 aug '07
Vandaag heeft de dagkrant Metro uitgebreid aandacht besteed aan hersteloperaties van het maagdenvlies. Nieuws dat niet nieuw is.

De Metro had blijkbaar nog heel wat ruimte te vullen in deze tijd waarin er weinig nieuws is, want niet alleen de voorpagina pronkt met dit eeuwenoude nieuws, ook besteedt de Metro maar liefst 2 pagina's aan haar 'nieuwsreportage'. Natuurlijk is een maagdenvlies hersteloperatie een omstreden onderwerp, ook veel artsen weten niet altijd goed wat ze hiermee aanmoeten. Maar dat wisten we al! Het gebeurt vooral bij meisjes die gevangen zijn in een cultuur waarin traditionele waarden de betekenis van maagdelijkheid hebben overgenomen van religieuze waarden. En dat wisten we ook al...

Hoe je het ook wend of keert, de Metro probeert interessant te doen met een onderwerp dat zooooo 2001 is. Dit onderwerp is net zo afgezaagd als de dolle avonturen van Paris Hilton. Dan vind ik onze headline met het nieuws van gisteren over de aangevallen reiger nog nieuwswaardiger.

De Metro zou wel wat baat kunnen hebben bij een nieuwshersteloperatie, dan kunnen wij hier op de redactie daar een leuke reportage van maken.

© MAROKKO.NL 2007
metro maagdenvlies hersteloperaties komkommertijd
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?