Maddy mogelijk al vermoord

buitenland
7
7 aug '07
LISSABON - Het vermiste Britse meisje Madeleine - Maddy - McCann is mogelijk vermoord in haar slaapkamer op het Portugese vakantiecomplex Praia da Luz.

 Madeleine McCann verdween op donderdag 3 mei 2007 uit de slaapkamer van een Portugees appartement, dat schrijft AD.nl.

Britse en Portugese rechercheurs hebben gisteren weer een huis doorzocht vlakbij het appartement waar de kleuter drie maanden geleden verdween. Het onderzoek kan volgens de BBC enkele dagen in beslag nemen. Forensisch rechercheurs doorzochten het huis en de tuin.

Volgens de Correio da Manhã hebben Britse speurhonden sporen gevonden die erop duiden dat een lichaam was begraven in de tuin van de villa van Robert Murat, een 33-jarige Brit die op 100 meter afstand woont van het appartement waarin de familie McCann zat. Murat geldt al enige tijd als verdachte. De man is al een paar keer door de politie verhoord. Hij ontkent elke betrokkenheid bij de verdwijning.

In België neemt de politie de bewering van een vrouw serieus, dat zij het kind heeft gezien met een Nederlander en een Engelstalige vrouw in een restaurant in Tongeren. De man en de vrouw verlieten het restaurant zodra zij door hadden dat er op hen werd gelet. Volgens de ooggetuige was het kleine meisje nerveus en leek zij sprekend op Madeleine. Het paar reed in een zwarte Volvo met Belgische kentekenplaten. (DPA)

© MAROKKO.NL 2007
madelaine maddy mccann portugal praia da luz bbc robert murat tongeren
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?