Valencia haakt af voor Van der Vaart

sport
3
22 aug '07
Valencia staakt z’n strijd om Rafael van der Vaart los te weken bij zijn club Hamburger SV, dat meldt voetbalzone.nl

De Spaanse topclub zal geen pogingen meer ondernemen om de aanvoerder alsnog over te nemen van de Duitsers. ''Het heeft geen zin om achter een speler aan te zitten die niet te koop is'', aldus technisch directeur van Valencia Miguel Angel Ruiz. ''Hamburg gunt ons niet de kans om te onderhandelen'', vertelde de Spanjaard in het Spaanse sportblad Marca.

''Valencia heeft ons laten weten in de speler geïnteresseerd te zijn'', zegt een woordvoerder van Hamburger SV. ''Desondanks respecteert het ons standpunt hem niet te willen verkopen. Daarmee is de zaak afgesloten.''

Valencia wil hoe dan ook nog voor het sluiten van de transferperiode een speler aan zich binden voor de positie achter de spitsen. Ibrahim Afellay is één van de namen die wordt genoemd, al bestaan er wel twijfels vanwege de jeugdige leeftijd van de Psv’er. Bovendien kan de transfer van Arouna Koné naar Sevilla nog voor een probleem zorgen. Wanneer de Ivoriaanse aanvaller daadwerkelijk vertrekt, willen de Brabanders in geen geval afstand doen van Afellay.

© MAROKKO.NL 2007
valencia
rafael van der vaart
hambuger sv
transfernieuws
ibrahim afellay
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi