Blonde Marokkanen

buitenland
110
1 okt '07
Spanjaarden ontdekken het bestaan van blonde Marokkanen in Marokko...

Het Britse kleine meisje dat afgelopen mei in Portugal is verdwenen, heeft de Spanjaarden doen ontdekken dat er Marokkanen zijn met blonde haren en lichte ogen. Dat meldt het Marokkaanse Le Matin op haar website. "Britse journalisten hebben in Zinat (dichtbij Tetua'n) een kleine meisje ontmoet dat Bouchra Benaissa heet. Zij is Marokkaans, twee jaar oud en leeft met haar ouders op het platteland. Bovendien is Bouchra blond en heeft een lichte huid zoals vele Berbers", schrijft een correspondent van de krant" EL Pais" in Portugal.

De Spaanse toerist die achter de valse beschuldiging zat, gelooft nog altijd niet dat het zou kunnen gaan om een Marokkaans klein meisje. " Dit blonde klein meisje, heeft duidelijk lichte huid en blauwe ogen. Hetzelfde als van Maddy, ook al gaat het niet om Maddy dan moet het om een ander meisje gaan, dat niet Marokkaans kan zijn", verklaarde de toerist woensdag avond voor de Spaanse televisie.  In verschillende gebieden van Marokko, met name in het noorden van het land, kan men personen treffen met blanke huid, blonde haren en blauwe ogen.

Journalisten van de Catalaanse televisie TV3, die dinsdag in het dorp Zinat waren om te controleren of het kleine meisje van de foto, Maddie McCann was, hebben tegen de pers verklaard dat zij hun ogen niet konden geloven toen zij de kleine Bouchra Benaissa in de armen van haar moeder zagen. "Het was een blond klein meisje, van Europees uiterlijk, met blauwe ogen, een lichte huid en bruin geworden huid. Zij leek sprekend op Madeleine McCann."

© MAROKKO.NL 2007
marokko
blond
marokkanen
madeleine mccann
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi