Moeder bevalt van neefje (15)

algemeen
0
1 okt '07
Een moeder van vijf kinderen uit het Belgische Grace-Hollogne riskeert zes maanden cel nu ze is bevallen van haar 15-jarige neefje.

Het neefje had thuis problemen en trok vorig jaar oktober bij zijn tante (36) in, dat meldt het AD. Na een paar weken belandden de twee in bed, iets waarover de echtgenoot van de vrouw minder te spreken was. 

Omdat hij haar dreigde te vermoorden, dat verklaarde ze althans tegenover de politie, liet de vrouw haar man en vijf kinderen in de steek en vluchtte met haar neefje naar de Vlaamse kust. Om aan geld te komen voor overnachtingen verkocht ze haar auto, maar de politie kon het stel, met dank aan zijn mobiele telefoons, al snel lokaliseren.

De vrouw was intussen wel zwanger, de baby is vorige maand geboren. Ze staat nu terecht voor aanranding van de eerbaarheid en ontvoering van een minderjarige. Volgens de rechter, die eind deze maand uitspraak doet, kwam de verliefdheid ‘iets te vroeg’ voor de jongen, maar zijn eigen moeder zou er inmiddels vrede mee hebben ‘’Het belangrijkste is dat ze van elkaar houden.’’

De bedrogen echtgenoot eist één euro schadevergoeding.

© MAROKKO.NL 2007
zwanger
neefje
grace-hollogne
belgië
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?