Arsenal wil droomduo

sport
10
23 okt '07
Arsenal zou volgens de Franse krant L’Equipe achter de schermen bezig zijn om een miljoenen bod voor te bereiden.

De huidige lijstaanvoerder van de Premier League zou grote interesse hebben in Karim Benzema (foto) en Hatem Ben Arfa, momenteel de sterspelers van Olympique Lyon, dat meldt voetbalzone.nl. Afgelopen weekend bekeek een delegatie van The Gunners de verrichtingen van beide spelers in het thuisduel tegen AS Monaco (3-1).

De 19 jarige Benzema scoorde al elf keer in de Franse competitie en is daarmee topscorer van Europa. De 20 jarige Ben Arfa heeft ook al zijn debuut gemaakt voor het nationale elftal van Frankrijk. De Britse tabloids suggereren een bod van meer dan zestig miljoen euro, maar de kans dat Lyon-preses Jean-Michel Aulas beide juweeltjes van de hand doet is zeer klein.

De president van Lyon staat te boek als een ondoorgrondelijke zakenman waar de Europese topclubs liever geen zaken mee doen. De transfers van Mickaël Essien (Chelsea), Eric Abidal (Barcelona) en Florent Malouda (Chelsea) kwamen pas rond na moeizame onderhandelingen, waarin Aulas altijd zijn zin kreeg met de hoofdprijs

© MAROKKO.NL 2007
arsenal
karim benzema
hatem ben arfa
olympique lyon
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?