El Hamdaoui twijfelt over Afrika Cup

sport
56
22 nov '07
Mounir el Hamdaoui weet nog niet of hij begin volgend jaar met Marokko deelneemt aan de Afrika Cup.

"Ik ben diverse keren benaderd, maar ik ben er nog niet helemaal uit", zegt de aanvaller van AZ tegen Novum Nieuws. "Ik heb nog geen keuze gemaakt of ik daar ga spelen." De Afrika Cup vindt van 20 januari tot 10 februari plaats in Ghana.

El Hamdaoui kwam in het verleden uit voor Jong Oranje, maar besloot drie jaar geleden definitief voor Marokko te kiezen, dat meldt Nieuws.nl Vorig jaar onthulde hij in Voetbal International spijt te hebben van die keuze, omdat hij zich gebruikt voelde door de Marokkaanse voetbalbond.

De 23-jarige aanvaller richt zich voorlopig vooral op AZ, waarmee hij zaterdag thuis speelt tegen zijn oude club Willem II. "Ik heb nog steeds een warm gevoel bij Willem II", laat hij weten. "De mensen daar hebben me gesteund in goede en slechte tijden." Bij Willem II speelde El Hamdaoui niet veel door een zware blessure. Drie maanden geleden verhuisde hij net voor het sluiten van de transfermarkt van Tilburg naar Alkmaar.

AZ-trainer Louis van Gaal heeft er een handje van om spelers op te stellen tegen hun oude club. "Het zou mooi zijn om zaterdag in de basis te staan", stelt El Hamdaoui. "En als ik scoor, is het natuurlijk nog mooier."

© MAROKKO.NL 2007
mounir el hamdaoui
marokko
africa cup
az
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi