11 september: doorgestoken kaart?!

algemeen
0
30 nov '07
Niet alleen moslims zijn sceptisch over 11 september, maar ook Amerikanen/ rooms-katholieken.

Bisschop Richard Williamson, ogenschijnlijk de meest uitgesproken en omstreden bisschop van de Sociëteit van St. Pius X, bevestigd in een recent gesprek dat de 11 september 2001 terreuraanslagen werden gepleegd “om het Amerikaanse publiek de invasies van Afghanistan en Irak te laten accepteren”. Volgens een nieuwsitem van Jack Kenny in het 15-11-2007 nummer van The Wanderer.

Uit het gesprek met bisschop Williamson, dat werd gehouden op 4-11-2007 in Bedford, Massachusetts, wordt het volgende geciteerd:

“Zonder 9/11, zou het onmogelijk zijn geweest om Afghanistan of Irak aan te vallen. De krachten binnen de regering van de Verenigde Staten dreven de Amerikaans regering in een absoluut gewenste aanval en vernietiging van Irak. De vernietiging die verricht is in Irak is onuitsprekelijk. En nu willen dezelfde krachten hetzelfde doen met Iran... Ze kunnen net zo goed een ander 9/11 beramen”

Het bericht vervolgt: “De hitte van de brandende brandstof uit de vliegtuigen welke de Twin Towers van het WTC invlogen kon niet de 47 stalen kolommen in iedere toren hebben laten smelten wat het instorten veroorzaakte, stelde hij”. En een commercieel passagiersvliegtuig kon niet door zes van de tien muren breken die werden doorbroken, door “wat dan ook het Pentagon werd getroffen” , zei hij:

Wat heeft het Pentagon getroffen, volgens bisschop Williamson?

“Het was een raket die het Pentagon trof. Het was een raket die alleen maar door het Amerikaanse leger kon zijn afgevuurd”, aldus zaplog.nl. Als niet alleen aartsvijand van Amerika, de moslimsgemeenschap, sceptisch is over de zogenaamde aanslagen van 11 september 2001, maar zelfs Amerikanen/rooms-katholieken zelf, dan hangt daarmee de geloofwaardigheid van de zittende president van Amerika aan een zijden draadje.

© MAROKKO.NL 2007
bush
11 september
bisschop
biscchop richard williamson
amerika
aanslagen
terreur
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?