Afellay en PSV weer om de tafel

sport
36
3 dec '07
Ibrahim Afellay en PSV zullen maandagmiddag een gesprek hebben omtrent de contractverlenging van de middenvelder.

De Eindhovenaren willen het contract openbreken en met drie seizoenen verlengen tot medio 2013, aldus het AD.Het exponent uit de Eindhovense opleiding liet vorige maand tegenover diverse media ontvallen dat hij absoluut niet tevreden was over de opstelling van de regerend landskampioen over een nieuw contract. “Ik heb altijd gezegd dat ik het heel erg naar mijn zin heb bij PSV, ik hier nog elke dag bijleer en graag langer blijf, maar dat moet wel van beide kanten komen.”

Na een onderhoud was de lichtelijke irritatie volgens algemeen directeur Jan Reker weer verdwenen. De Eindhovenaren zijn inmiddels op de hoogte van de interesse van enkele Europese topclubs, waaronder Arsenal en Valencia, en willen tijdig toeslaan. Volgens de ochtendkrant zat een delegatie van de Londense topclub zaterdag op de tribune in Doetinchem.

De eenmalig international debuteerde drieënhalf jaar geleden in de hoofdmacht van PSV en kwam tot 64 competitieduels (elf treffers). Door een gebroken teen was Afellay dit seizoen al enkele weken uit de roulatie.

© MAROKKO.NL 2007
ibrahim afellay
psv
contractverlenging
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi