Albelda vecht tegen de tranen

sport
0
21 dec '07
Ronald Koeman hanteert de botte bijl bij Valencia. Canizares, Albelda en Angulo moesten de afgelopen dagen het veld ruimen.

De oud-aanvoerder van de club uit de sinaasappelstad stak zijn teleurstelling niet onder stoelen of banken, aldus de Telegraaf. De Spanjaard moest tijdens een persconferentie vechten tegen de tranen.

Albelda op een emotionele persconferentie: "Ik ben kapot. Dit had ik niet verwacht na alles wat ik met deze club bereikt heb". Ook deelde de 50-voudig Spaans international nog een sneer uit richting Koeman. "De trainer heeft geen vertrouwen in mij als leider. Na twintig dagen als coach van dit team kan hij daar niet goed over oordelen", aldus Albelda.

Inmiddels heeft ook sterspeler David Villa via zijn zaakwaarnemer laten weten dat hij naar een andere club wil. Volgens Marca zouden ook Nikola Zigic, Manuel Fernandes, Vicente Rodriguez en Timo Hildebrand bij Koeman op het vertreklijstje staan.

Albelda werd met Valencia twee keer kampioen in de Primera Division en was tevens tweemaal verliezend finalist in de Champions League. http://nl.youtube.com/watch?v=VOps50Z863I

© MAROKKO.NL 2007
albelda
ronald koeman
valencia
spanje
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?