Wordt Yassin Boudrouz de nieuwe Peter Aerts?

sport
23
14 feb '08
22 vechters zullen gaan strijden om zich te kwalificeren voor It's Showtime Trophy Max in de Amsterdam Arena.

Eurosport zendt vanaf donderdag 14 februari om 23:30 uur het nieuwe programma It's Showtime Reality uit, een Reality Show waarin de vechtsport centraal staat.
Voor It's Showtime Reality zijn via try-outs 22 vechters (o.a kick- en thaiboksers tot 75kg) vanuit de hele wereld geselecteerd, waaronder de Nederlander Sem Braan en de Belg van Marokkaanse afkomst Yassin Boudrouz. In het SuperProSamui opleidingskamp op Koh Samui (Thailand) strijden de deelnemers om een felbegeerd contract met MAPE (Martial Arts Productions Europe) ter waarde van $100.000.
Van deze 22 vechters kwalificeren zich uiteindelijk 2 vechters voor het It's Showtime Trophy Max event in de Amsterdam Arena op 26 april. De verliezer gaat naar huis met een contract met MAPE ter waarde van $50.000 en de winnaar krijgt zoals gezegd een contract ter waarde van $100.000.

Dit hele spektakel zal tussen 14 februari en 17 april in twaalf programma's van 52 minuten op Eurosport uitgezonden worden. Het programma It's Showtime Reality laat naast de gevechten zien hoe de vechters denken, hoe hard ze trainen en wat er allemaal bij komt kijken om de top te halen. Het commentaar bij de beelden is in handen van oud-wereldkampioen kickboksen Fred Royers.

Wie wordt de nieuwe Sem Schilt, Peter Aerts of Remy Bonjasky? Volg het vanaf donderdag 14 februari om 23:30 uur in It's Showtime Reality op Eurosport.

© MAROKKO.NL 2008
it's showtime sem braam yassin boudrouz thailand amsterdam arena max
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi