Real Madrid onderuit ondanks treffer Drenthe

31
17 feb '08
Real Madrid ging zaterdagavond enigszins verrassend onderuit in het Estadio Manuel Ruiz de Lopera.

Ondanks een treffer van Royston Drenthe verloor de Koninklijke met 2-1 van Real Betis. In de basisopstelling van Real Madrid was een plaats ingeruimd voor Royston Drenthe. De oud-Feyenoorder wist na vijf minuten spelen de score al te openen op aangeven van Arjen Robben. De ploeg van trainer Bernd Schuster kreeg in het vervolg van de eerste helf goede mogelijkheden om de score verder uit te bouwen maar diverse spelers faalden in de afwerking.

De thuisploeg stelde echter voor de pauze nog orde op zaken. Doelpunten van Edu en Mark González betekenden een 2-1 voorsprong voor Betis Sevilla. In de tweede helft hield Real-doelman Iker Casillas zijn ploeg in de wedstrijd door enkele malen zeer goed op te treden. De koploper kreeg nog kansen maar wist niet meer langszij te komen.