Dochter laat gezin afslachten omdat ze niet op date mocht

buitenland
66
3 mrt '08
De geflipte dochter had meermaals laten verstaan dat ze dolgraag op de begrafenis van haar vader wilde zingen.

In Texas wordt een zestienjarig meisje verdacht van medeplichtigheid aan de moord op haar moeder en twee broers. Aanleiding van de slachtpartij was meer dan waarschijnlijk een liefdeskwestie. Haar ouders hadden het niet op haar nieuwste vriendje begrepen en moesten daarom uit de weg geruimd worden. De vader kreeg een kogel in het hoofd, maar overleefde het gruwelijke gezinsdrama.

Naast het meisje werden haar controversiële vriend en twee andere medeplichtigen opgepakt. "Ik wist dat Terry en Penny (de ouders; nvdr) haar vriendje niet konden luchten en haar wilden dwingen een einde te maken aan de relatie", verklaarde een van de buren achteraf. Na de moorden staken de daders het huis in brand, aldus Demorgen.be.

De slachtoffers werden verrast in hun slaap met geweerschoten en messteken. Vader Terry kreeg een kogel in zijn hoofd, maar slaagde er toch nog in naar zijn buren te kruipen en de politie te alarmeren. Hij ligt nu in kritieke toestand in het ziekenhuis. De geflipte dochter had meermaals laten verstaan dat ze dolgraag op de begrafenis van haar vader wilde zingen.

© MAROKKO.NL 2008
moord texas amerika gezin liefde
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi