Prince of Persia-film vanaf juni opgenomen in Marokko
De verfilming van Prince of Persia: Sands of Time zal volgens het entertainment magazine Variety in de zomer worden opgenomen.
10 March 2008
lifestyle

Fans van Prince of Persia hoeven niet alleen meer uit te kijken naar een nieuw deel in de serie, want er staat ook een grootse film in de planning. De verfilming van Prince of Persia: Sands of Time zal volgens het entertainment magazine Variety in de zomer worden opgenomen, waarbij naast het gebruikelijke studiowerk ook gefilmd zal worden in Marokko. We hoeven zeker niet meteen te vrezen voor een standaard B-film, want er werken behoorlijk wat namen mee achter de schermen. Zo is voor de regie Mike Newell (Donnie Brasco, Harry Potter 4) aangetrokken en als producer heeft men niemand minder dan Jerry Bruckheimer weten te strikken, aldus Gamersnet.nl.

Ook op het gebied van de verhaallijn is de bezetting sterk te noemen, want naast de aanwezigheid van Prince of Persia-ontwikkelaar Jordan Mechner zal ook de schrijver van The Day After Tomorrow, Jeffrey Nachmanoff, aan het script werken.

Diverse bronnen, zoals de Internet Movie Database, suggereren dat de Prince of Persia-film volgend jaar zal verschijnen, al is op dit moment nog niets bevestigd.

prince of persia day after tomorrow donnie brasco harry potter
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi